Wanneer wordt mijn pakketje verzonden?

Dankjewel voor je bestelling! Het duurt meestal 1 à 2 dagen om je bestelling klaar te maken en te verzenden. Tijdens het weekend worden er geen bestellingen ingepakt. Orders die in het weekend zijn geplaatst worden pas vanaf de eerstvolgende werkdag (tussen maandag en vrijdag) verwerkt. Indien er een feestdag valt op maandag dan telt dinsdag als de eerstvolgende werkdag. Orders die op een feestdag geplaatst worden zullen alsook op de volgende werkdag verwerkt worden (indien de feestdag op een vrijdag valt dan is het ook weer hier vanaf de maandag daaropvolgend).

Hoelang is mijn pakketje onderweg?

Afhankelijk van de bestemming variëren de levertijden (zie tabel) vanaf dat het pakketje bij één van onze leveringspartners is toegekomen. Eventuele vertragingen zijn uiteraard buiten onze wil (zie onze Algemene voorwaarden voor meer informatie). U krijgt sowieso steeds een mail met daarin een Track&Trace-code waarmee u alles kan volgen.

Kan ik mijn pakketje zelf opvolgen?

We sturen je via e-mail een Track&Trace-code van zodra je bestelling wordt verwerkt. Jouw link zal binnen de 24 uur actief worden zodat je alles van begin tot het einde kan meevolgen. Voeg zeker het mailadres contact@littleflappy.be toe aan je contactenlijst zodat je zeker alle updates ontvangt.

Waar kan ik mijn pakketje laten leveren?

We kunnen jouw pakketje afleveren bij jou thuis of op kantoor in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg.
Indien je weinig thuis bent, kan je uiteraard het adres van je buurman of iemand anders opgeven.
In België, Nederland en Frankrijk kan je ook kiezen voor een afhaalpunt (en uitsluitend voor België alsook een Bpost Pakjesautomaat).

Kan ik mijn bestelling naar het buitenland laten sturen?

Als Belgisch bedrijf leveren we niet allen in België. Je kan dit ook naar Nederland, Frankrijk of Luxemburg laten versturen.

Wat zijn de verzendingskosten?

De verzendkosten variëren per land, en of het een thuislevering of levering in een afhaalpunt betreft (zie de hierboven vernoemde tabel).

Vanaf een bepaald bedrag en naargelang het land kan je ook genieten van gratis levering!

Indien uw pakket niet wordt opgehaald in het pakjesautomaat of in het ophaalpunt en terug naar ons gestuurd wordt valt de retourkost van € 5,50 euro ten laste van de klant.